Om oss

Legacy är ett konsultbolag i Västra Götaland med kontor i centrala Borås och Alingsås som riktar sig till organisationer som är i behov av stöd eller expertis. Vi verkar inom flera områden och alla konsulter arbetar mot det gemensamma målet att leverera hög kvalitet utifrån kundens önskemål. Vi har både förståelse och förmåga att skapa en fungerande helhet – hela vägen från strategi till genomförandet.

Legacy

I alla våra uppdrag använder vi vår kunskap och erfarenhet till att hitta smarta och hållbara lösningar. Vi motiveras av att bidra till en positiv utveckling och av att själva utvecklas. Vi får energi av att jobba som ett team med många olika perspektiv och ser det som en förutsättning att lyckas med verksamhetsförändringar och som konsult.

Vår vison

Vår vision är att ge de i särklass bästa konsulttjänsterna inom strategiskt utvalda kompetensområden. Vi skapar en pålitlig miljö, och på så vis kan vi göra det enkelt för våra kunder att växa.

Värderingar

Våra kunder ger oss sitt förtroende när de väljer att anlita våra tjänster och vi känner ett stort ansvar för det vi levererar. Vi kommunicerar öppet och rakt samt att vi alltid agerar proaktivt. Vi är tydliga med våra åtaganden, det hjälper oss att driva utvecklingen framåt och uppnå vår vision.