Våra tjänster

Verksamhetsutveckling

Detta inkluderar flera områden och dimensioner inom verksamheten, så som organisationen i sin helhet, arbetssätt, strategi.

Ekonomi

Vi sköter allt från bokföring till årsredovisning. Du får alltid kvalificerad hjälp genom att vi ständigt håller oss uppdaterade kring lagar och branschstandarder.

Revision

Vi på Legacy AB genomför första-, andra och tredjepartsrevisioner på uppdrag av både privata och offentliga verksamheter.

Digital affärsutveckling

Vi på Legacy hjälper er att använda ny teknologi och data för att göra er försäljning, produktion och administration effektivare.

Luftfart

Genom teknisk kompetens och djupgående kunskap om EASA:s regelverk säkerställer vi att varje flygplan uppfyller kraven enligt EASA Part-M Subpart 4.

Intelligenta transportsystem (ITS)

Genom att integrera avancerade teknologier som AI, maskininlärning och Internet of Things söker vi lösningar för komplexa transportutmaningar.

Kontakta Legacy AB

Vi vill göra det enkelt för organisationer att utveckla och driva sina affärer. Låt oss hjälpa dig att hitta den bästa lösningen för din verksamhet. Vi är verksamma i Borås och Göteborg med omnejd.