Digital affärsutveckling

Digitalisering har blivit en megatrend som förändrar allt. Varje företag och organisation behöver förstå innebörden av denna omställning. Vi på Legacy hjälper er att använda ny teknologi och data för att göra er försäljning, produktion och administration effektivare. Våra specialister följer med  er under hela resan från nulägesanalys och planering till projektledning och genomförandet.

SEO – sökmotoroptimering

För att kunna synas högt upp i sökresultatet när kunderna googlar efter din tjänst eller produkt gäller det att skapa innehåll som människor vill ha användning av och länkar självmant till. Sök skapar en bättre förståelse i kundernas beteende.Med en bra strategi för sökmotoroptimering driver din verksamhet mer trafik av hög kvalitet samt ökar konverteringen.

Automatisering

Genom att automatisera arbetsflöden som tidigare varit manuella kan sänka era kostnader, höja er servicegrad och skapar bättre användarupplevelse för era kunder och medarbetare. Legacy  hjälper er att implementera marknadens ledande plattformar för automation.

kundupplevelse

Idag jämför kunder företaget baserat på upplevelsen som de erbjuder. Vi hjälper er att bygga och utveckla digitala tjänster och produkter. Genom att erbjuda en bra kundupplevelse väljer kunden ditt företag framför ett annat med liknande koncept.