Digital affärsutveckling

Digitalisering har blivit en megatrend som förändrar allt. Varje företag och organisation behöver förstå innebörden av denna omställning. Vi på Legacy hjälper er att använda ny teknologi och data för att göra er försäljning, produktion och administration effektivare. Våra specialister följer med  er under hela resan från nulägesanalys och planering till projektledning och genomförandet.

SEO – sökmotoroptimering

För att kunna synas högt upp i sökresultatet när kunderna googlar efter din tjänst eller produkt gäller det att skapa innehåll som människor vill ha användning av och länkar frivilligt till. Sök skapar en bättre förståelse i kundernas beteende och användarbehov. Med en bra strategi för sökmotoroptimering driver du mer trafik av hög kvalitet, ökar konverteringen.

GROWTH MARKETING

Growth Marketing är digital marknadsföring som är en stor och viktig del i Growth Hacking. Med en förbättrade mätverktyg är det möjligt att arbeta mer datadrivet, ständigt optimera och effektivisera sina marknadsföringsinitiativ. Detta arbetssätt minskar risken för att marknadsföringsbudgetar spenderas på fel sätt vilket ger en bättre förutsättningar för högre avkastning på annonseringen.

kundupplevelse

Idag jämför kunder företaget baserat på upplevelsen som de erbjuder. Vi hjälper er att bygga och utveckla digitala tjänster och produkter. Genom att erbjuda en bra kundupplevelse väljer kunden ditt företag framför ett annat med liknande koncept.

lägga in ” kontakta oss för mer … ”